Sivuston Tila ja Pitkä Tauko

jumissaHola! Taas on jäänyt blogin kirjoittelu ihan toissijaiseksi. Mä en enää osaa! Oon monta kertaa aloittanut jonkun tekstin, mutta aina pyyhkinyt sen pois ja sulkenut koko ruudun. Oon muutenkin ihan vakavissani harkinnut, jos siirtyisin täältäkokonaan pois, takaisin Bloggeriin. Tässä portaalissa ei oo mitään vikaa, mutta jotenkin tuntuu, etten osaa olla ”oma itseni” täällä. Oon hiukan jääräpää ja oman tien kulkija, tykkään olla omillani. Ja huomaan yhä useammin ikävöiväni mun vanhoja blogiaikoja (pari vuotta sitten), kun pystyin tehdä sitä rennolla otteella, ihan just mun tyyliin. Täällä Fitfashionilla meitä ei millään tavalla pakoteta mihinkään, saadaan edelleen kirjoittaa ihan mitä halutaan, mutta en silti jotenkin osaa. Enkä tiedä mistä se johtuu.

En oo muutenkaan koskaan pitänyt blogia sen vuoksi, että haluaisin paljon lukijoita, huomiota tai mitään muuta. Oon tehnyt tätä ihan puhtaasti siksi, että tykkään siitä. Tykkään kirjoittamisesta ja pienenäkin rakastin pitää erilaisia päiväkirjoja. Välillä saan jäätäviä ajatuskohtauksia ja silloin on kiva kirjoitella niitä johonkin ylös – esimerkiksi just tänne blogiin. Nyt on kuitenkin ollut vain kivempaa olla koiran kanssa ja perheen kanssa, ja ei ole tullut tänne mitään laitettua. Onko sitten ehkä jo vanhuudenkin merkkiä, että tuli hankittua jotakin niin hassua kuin kantolaukku omalle koiralle??

Viimeaikoina oon törmännyt aika moneen tekstiin, jossa jengiä pännii Fitfashionin etusivun lukijoidenkalastelu -otsikot ja tissipeppu-jutut. Mä oon kyllä samaa mieltä, muakin vähän ärsyttää ne. Tai ei niinkään ärsytä, vaan vähän huvittaa. Tai siis just se, että tehdään mahdollisimman houkuttelevia postauksia ja etenkin otsikoita, ihan vaan siksi, että saataisiin enemmän lukijoita.

En jotenkin koe menettäväni mitään, vaikka poistuisinkin isosta blogiportaalista ja siirtyisin kokonaan takavasemmalle. Voisin jopa kuvitella, että silloin mä osaisin taas olla vapautuneempi ja kirjoitella useammin. Omia juttujani. Ilman, että mun tarvii miettiä, että sovinko nyt johonkin tiettyyn portaaliin.

Mä oon nyt oikeasti vähän hukassa, enkä tiedä mitä tekisin. 😀 Blogia en kokonaan haluaisi lopettaa, koska ihan oikeasti tykkään kirjoitella kuulumisia ja ajatuksia tänne. Ja koska asun mun kavereista ja perheestä nykyään kauempana, toisessa kaupungissa, on musta kiva, että jengi voi lukea mun kuulumisia täältäkin. Ilman, että täytyy kaikille raportoida aina erikseen, että mitä mun elämään ja arkeen just nyt kuuluu.

Kirjoittelu on siis jo hetken aikaa tuntunut pakkopullalta. Joku on nyt solmussa, enkä saa solmua auki. Täytyy mietiskellä, mitä sitä tekisi. Saa auttaa. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *